SUŠAČKA REVIJA broj 87/88

 


klub sušačana

IZVJEŠĆE O RADU KLUBA

Vlasta Rainer

Ovo proteklo razdoblje u radu Kluba naročito je obilježeno brigama za redovno funkcioniranje i aktivnost, a nedostatak sredstava osjetio se i reduciranjem broja izlaženja Sušačke revije. Predstavljanje dvobroja 85/86 održano je u HKD-u 30. svibnja 2014. Odazvao se dosta velik broj članova. Predsjednica Kluba Sušačana Tamara Morić pozdravila je prisutne, a u zabavnom dijelu nastupile su Riječke mažoretkinje koje su svojim odličnim nastupom razveselile publiku. Program je vodila Iva Gašparović. U službenom dijelu urednik Revije, Alen Čemeljić predstavio je ovaj dvobroj, osvrnuvši se i na protekli period izlaženja.

Nakon službenog dijela i kraja programa, predsjednica Kluba Tamara Morić pozvala je nazočne da se pridruže skromnom domjenku priređenom u prostorijama Kluba. Članovi su se odazvali u velikom broju. Odlučeno je da ćemo i nadalje nastaviti s tom praksom s obzirom da su članovi vrlo zadovoljni idejom druženja u klupskim prostorijama.

Članovi Izvršnog odbora posebno su se aktivirali na pronalaženju načina i sredstava i nekih novih izvora financiranja u odnosu na već postojeće. Nastojalo se da se u našem radu što manje osjete ti problemi te dalje pružaju lijepi i dragi trenuci našim članovima, kao što su organizacija izleta i slično.

Maja Doričić Gorup vrlo je uspješno organizirala dvodnevni izlet u Beč, Bratislavu i jednodnevni u Koper i Portorož.

Naš se počasni predsjednik Zdravko Ćiro Kovačić smjestio u Domu Vitanova, gdje su ga posjetile Tamara Morić, Mirjana Delmestre i Buki Mihaljević, a sudjelovale su i na proslavi obljetnice Doma.

Sljedeća prezentacija dvobroja Revije ujedno će biti i izborna skupština Kluba Sušačana, te su obavljene pripreme za izbor članova svih tijela Kluba.

Rijeka, 20. listopada 2014.

    Napomena: Članci iz Sušačke revije u Web izdanje ne prenose se kompletni, sa svim slikama, potpisima pod slike, okvirima, tablicama i sličnim. Za cjelovit uvid u članke pogledate papirnato izdanje. Hvala.

Povratak na kazalo © 2001-2024 Klub Sušačana